maanantai 31. lokakuuta 2011

Maanantaiaamua!

Olen pitkään suunnitellut tekeväni typyskälle jouluksi Jussi-mekon. Noh, eilen suunnitelmat alkoivat muuttua mun päästä ensin paperille ja siitä sitten puikoille. Tosin alkujoustinta on tehty vasta 4cm, mutta onhan jouluun vielä aikaa... Seiskaveikasta sitä aloin kutoa kun Nallesta ei sopivia värejä löytynyt. Ohjeenkin saatan tänne myöhemmin lisätä, on se sen verran paljon muokattu ja yhdistelty eri ohjeista.
Mutta nyt taas kutimen kimppuun,

NEULERIKASTA VIIKKOA KAIKILLE!

2 kommenttia:

  1. Itse olen kans harmitellut kun Nalle langasta ei niin löydy värimaailmaa kuin mitä on 7 veljeslangasta... Nalle on kivan ohutta kuin taas 7 veljes on himpun paksumpaa... ainakin minun mielestäni... ei kyllä haittaisi jos nalle lankakin laajentaisi värimaailmansa samanlaisiin mittapuihin kuin on seiskalla... olisi ainakin valinnan varaa tekeekö paidan paksulla vai ohuella langalla...
    Tänään ihastelin toimistonaisen ihanaa tunikaa, jonka oli tehnyt alpakka langasta...kuulemma ei kutita sillain vaikka olisi neulos paljasta ihoakin vasten... pitää pistää itselle korvan taakse ko. lanka merkki!

    VastaaPoista
  2. Äh! Unohtui mainita että oli sillä Alpakka langalla tehnyt ihan Dropsin neule ohjeen mukaisen tunikan ja mukavan näköinen.
    -Sny 2011-

    VastaaPoista