sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Vierivä ukkonen ja kukkivat lapastimet

Taas tuli yksi UFO selätettyä, nämä pikkusukat on aloitettu joulun-09 alla tarkoituksena tehdä niistä typykälle lahja. Noh, lahja tuli sitten tälle vuodelle. Ohje onpi täältä ja langan vyötekin on hävinnyt, mutta jos joku tunnistaisi. Jos en ihan väärin muista niin voiskohan se olla Onlinen lankaa, silk siinä vyötteessä ainakin luki, lankaa kuluikin huimat 37g.

Sitten toinen UFO. Näiden ohje on Dropsin sivuilta ja liian lyhyt mun sormilleni, kuviota piti jatkaa. 3millin puikoilla Faabelista näitä kutosin kuin Iisakin kirkkoa, tuntui ettei ne ikipäivinä valmistuisi, mutta nyt ne on valmiit. Eihän ne ihan priimat ole kunh ovat mun ekat kirjoneulelapaset mutta kelvannee. Lapasten seurauksena muuten mun 3mm:n lyhyet sukkikset on mustat, Faabelin pahus tartutti niihin väriä. Langankulutus 68g.

2 kommenttia:

  1. Hienot lapaset ja sukat myös! Tuo musta Fabel on kyllä siitä inhaa, että se värjää työvälineet.

    VastaaPoista
  2. Sukat oikein karamelliset SIIS todellakin herkkuvärit! Lapasissakin todella nätti ja kauniskin kuvioneulontaa! Mielestäni todella kivasti väri vaihtelee langalla kun muuten on tummaa sävyä. -Sny2011-

    VastaaPoista