torstai 20. lokakuuta 2011

Minä olen nyt saanut

nimittäin lokakuun paketin Salaiselta neuleystävältäni.
Paketista löytyi siis yksi Jussi-kerä, helmiä ja kulkusia ja sitten tuollainen kiva kukkanauha. Kiitos SNY! Jussi varmaankin muuntunee jossakin vaiheessa sukiksi ja helmet sekä kulkuset askarteluun pikkuneidin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Kiva että pidit paketista... olin ihan mietteliäänä että mitäs minä oikein laittaisinkaan... ajattelinkin että pääset tyttären kanssa askartelemaan jotain kivaa puuhelmistä ja pienistä kulkusista, kun näin joulukin lähenee hiljakseltaan! Olemmepa ainakin ajoissa liikkeellä! :D Mietiskelin tässä seuraavaa pakettia jo alustavasti...kysynpä SIIS tuleeko sinulla paljon ompelukoneella huristeltua? Itselläni on ollut nyt hiljaisempaa ompelukoneen puolella, mutta pitäsi varmaankin sitäkin puolta herätellä... Kommentointi puolikin taas pelaa, joten moneen tulikin taas kommentoitua -Sny2011-

    VastaaPoista
  2. Ompelisin ihan mielelläni, mutta mulla ei ole vielä omaa konetta ja siksipä ompelut on jääneet tosi vähäisiksi kun aina pitää lainata konetta joltakin. Kivaa kun kommentointikin taas toimii, on mukavaa lukea sun kommenttejasi.

    VastaaPoista