perjantai 11. marraskuuta 2011

Hiljaista on...

Ei edes puikot kilise! Ja pimeetä!  Noh, tuokin asia on ratkaistu sillä että laittaa valot päälle ja puikkojen kilisemättömyys johtuupi bambuisista kutimusvälineistä. Muuten kyllä ahkerasti täällä puikkoja heiluttelen, tarkoituksena saada mahdollisimman pian valmiiksi työkaverin ihanat piiiiiiiiiiiiiitkävartiset palmikkosukat. Tai no, ei ne nyt niin pitkävartisetkaan oo, polveen asti vaan, mutta kun niissä on niin paljon palmikoita et tuntuu tosi pitkiltä varsilta kun on niin hidasta kutoa. Ja sitten tietysti on erinäisiä virityksiä mitä pitäis jouluksi tehdä valmiiksi.

Tylsää kun tulee pimee niin aikaisin päivällä, töistä kun lähden on jo hämärää. Mutta toisaalta on ihanaa polttaa tuikkuja ja kynttilöitä. Ja ekat jouluvalotkin on jo ikkunassa, tosin makuneesassa (näin sanoo neiti 2v, lue makuuhuoneessa) ihan pikkuneitiä varten ettei ihan pilkkopimeetä ois vaan sopivan hämärää kun menee aa-aa!

1 kommentti:

  1. Ihanaa... olet aloitellut jo joulupuuhiakin... itsellä ei ole vielä tullut sellaista purema kärpästä, että saisi mitään taas aikaiseksi... no täytyy tietty jotain jo aloitella ettei ihan kiirus tule.
    Hyvää isänpäivää sinnekin päin!
    -Sny-

    VastaaPoista