perjantai 9. marraskuuta 2012

Välimuistiaisia

Tänään posteljooni toi mulle kivan pullean kirjeen, joka oli koristeltu kauniisti tarroilla/kivillä. Kirje paljastui välimuistiaiseksi SNYltäni ja kivoja  juttuja se sisälsikin, kukkanappeja, namia (vähän olivat litistyneet matkalla mutta ei se haittaa), tarroja ja enkelikiiltokuvia ja hauskan kortin. Tarkemmin kuorta tutkailtuani huomasin että SNYni oli lähettänyt sen jo lokakuun 24. päivä, missähän lienee seikkaillut kun vasta nyt löysi perille. Iso Kiitos SNY!
Muuten olen täällä yrittänyt ahkeroida joululahjojen parissa. Hitaasti näyttää etenevän kun välillä tulee uusia käsityölehtiä, joista löytyy uusia kivoja malleja joita pitää lisätä jouluksi tehtävien listaan.

5 kommenttia:

 1. Itella on itella ;). Mutta onneksi muistaminen löysi tiensä oikealle omistajalle. Hieno muistaminen!

  VastaaPoista
 2. Enkeleitä elämääsi, onpa suloinen muistaminen!

  VastaaPoista
 3. Hidas oli posti tällä kertaa, mutta onneksi lopulta tuli perille. Marraskuun paketti on paketoimista vaille valmis, pian siis isompaa postia luvassa. Minulta löytyy apuri, joka kuoren halusi koristella =)
  t. sny35

  VastaaPoista
 4. Joo ihmeen hidas tosiaan. Ei oo ennen mikään paketti tai kirje noin kauaa kestänytkään tulla perille, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Jännityksellä taas odottelen mitä paketistasi löytyypi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hidas olin minäkin tällä kertaa, mutta nyt on paketti viimein matkalla. Postipoika lupaili, että torstai illaksi ehtii teidän postiin paketti. Jännityksellä odotan, mitä paketista tykkäät =) sny

   Poista