keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Postia ja lahjoja...

Tämmöisen setin tein neiti Pippurin serkulle 4-vuotislahjaksi. Lankana vaaleanpunainen seiskaveikka ja pinkki Dropsin Karisma ja oiskohan puikkoina ollut neloset.
Pipon ohje on tämä ja kaulurin tämä, Garnstudion sivuilta siis molemmat. Pipo tosin ei ole niin pitkä kuin ohjeessa eikä sinne tuollaista solmua kuulunut vaan tupsu. Lapasten ohje on siinä uudessa Novitan seiskaveikkalahdessä. Jätin ohjeen mukaiset reunukset ja kirjailut pois ja tein omat koristukset.
Tässä vielä vähän lähempää kuva noista lapasista ja niihin kirjailluista kukkasista vai onko ne lumihiutaleita...

Sitten settiin kuului vielä ne joita alunperin lahjaksi pyydettiin. Elikkäs minulta pyydettiin yhtä paria sukkia, mutta niitä tulikin kaksi ja vielä sitten noi pipo, lapaset ja kauluri. Oli siinä serkkutyttö kummissaan kun sai ison setin. Granstudion sivuilta tämäkin ohje ja Karismasta ihan ohjeen mukaan tehtynä, paitsi tiimalasikantapää.

Nämä lila-kellertävät sukat tein ihan silkasta kokeilun halusta , kun halusin kokeilla netissä näkemääni Broken seed stitch-ohjetta.(rav.linkki) Lankoina tässä on lilankirjava Maija ja itse koolattu hyvin vaaleankeltainen Wool. Kiva ja helppo malli, jossa on kuitenkin sitä jotakin...Sitten sitä postia:
"Äiti, onks tää prinsessakortti mun?!" huuteli neiti Pippuri kun näki keittiön pöydällä postikasan päällä tämän kortin. "Ai onks meille joku lähettäny kortin? Näytäs vähän!" oli mun vastaus. En edes osannut odottaa korttia salaiselta ystävältäni, Kiitos ihanasta yllärikortista!
SNYni kyseli apuja kortissa tulevia paketteja varten ja tässä tulee vastauksia:
Tykkään joulusta ihan hirmuisesti. Siitä tunnelmasta, kun ollaan perheen kesken ja rauhoitutaan. Teen aina itse kaikki ruuat ja joulukortit, kortteihin etsin uusia ideoita aina Tampereen Kädentaidot-messuilta marraskuussa. Laitan jouluverhot ja koristeet ja poltan kynttilöitä jne. Niitä tosin polttelen jo nyt kun illat on pimentyneet. Joulun valmistelut on jo alkaneet kun ekat joululahjat on jo puikoilla... Mutta pääasiassa ne alkaa marraskuun puolen välin paikkeilla.
Kortteja askartelen ja nyt ollaan neidin kanssa puuhailtu hama-helmillä.
Makukahvit ja kaakao... Kaakaosta tykkään ja kahvista, makukahveja ei mulla ole ollut kuin varmaan kerran kun sain lahjaksi tiramisu-kahvia, se oli hyvää. Kyllä ne juoduksi tulee ellei ihan omituisia makuyhdistelmiä ole. Teetä en siis juo lainkaan.

4 kommenttia:

 1. Ihanan neulesetin olit lahjaksi tehnyt.

  Ja kiitos vastauksista, sainkin heti uusia ideoita, mitä tuleviin paketteihin piilotan... Ja nyt kun vastaukset on saatu, prinsessakortti joutaa neiti Pippurin ihailtavaksi, hänet mielessä kortti tulikin valittua =)

  VastaaPoista
 2. HIenoja lahjoja olet tehnyt!

  Kaunis kortti. Ihan kuin mie pienenä tyttönä :D

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Tulihan paketti perille, ettei eksynyt matkalla? Viikko sitten postitin.
  t. sny35, joka ei yhtään hoppuile ikinä =)

  VastaaPoista
 4. Hei Sny,
  Ei ole eksynyt vaan paketti majailee vielä postissa. En ole ehtinyt sitä hakea, tänään on tarkoitus mennä.

  VastaaPoista