sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Jotakin on taas valmistunut,

mutta kuvaton postaus tulee tästä kun en ole ehtinyt kamerasta kuvia siirtämään. Kuviakin tulee kun ehdin niitä siirtää koneelle.
Keittelin "lankapuuroa" tässä päivänä muutamana ja värjäilin vähän Janne-lankaa turkoosiksi. "Lankapuuro" tuli siitä kun neiti 2½vee ilmoitti isille olohuoneeseen että äiti keittää keittiössä lankapuuroa. Mummalle kudoin langoista lahjaksi Fredrika-sukat, tuo malli on jo pitkään ollu todo-listalla ja taidanpa tehdä itsellenikin samalla mallilla kun oli niin kiva tehdä. Sukat olikin ensikosketukseni tuohon lankaan, muutama kerä on pyörinyt kyllä lankalaatikoissa mutta eivät vain ole kertoneet miksi haluavat. Hyvältä vaikutti ainakin kutoessa, ja toivottavasti pysyvät hyvänä myös käytettäessä. Ainakin olen kuullut pelkkää hyvää Janne-langan laadusta.
Sitten puikoilta löytyy Novitan sukkalehdestä malli S, tosin sovitettuna kengänkokoon 25. Nämäkin ovat itsekoolatusta oranssi-keltaisesta raitalangasta tekeillä ja tiimalasikantapäällä. Ja vielä lisäksi miesten sukat myöskin Novitan Sukkalehdestä mallilla Ä mustasta ja siitä turkoosinkirjavasta Polkka-seiskaveikasta. Sukkakuuksi näyttää tämä helmikuu muuttuvan.
Mutta nyt taidan mennä aloittamaan pipoa. Neiti kun ilmoitti haluavansa uudesta Novitan lehdestä sen apinapipon ja valitsi vielä väreiksi tummanruskean ja valkoisen.

1 kommentti:

  1. Hei,
    Kivat nuo Fredrika-sukat. Olisi kiva kokeilla niitä itsekin, tulee aina vain tehtyä perinteisiä kantapäitä... Lankapuuroa -mielenkiintonen nimi langan värjäykselle. Mutta varmasti totta miltä se pienen ihmisen silmin näyttää. Ensimmäinen SNY paketti on vielä mietintämyssyssä, mutta lähtee kyllä ajallaan sinulle. Ihanaa helmikuun jatkoa sinulle! SNY

    VastaaPoista