sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Tiskirätti ja piiiiiitkät sukat

Tärkeimmät asiat ensin. Tämmöisen kivan välimuistamisen sain SNY:ltäni, mahtaakohan tuota tiskirättiä raaskia ottaa käyttöön ollenkaan.

Helpotuksen huokaus on päässyt täällä ja eräs kutimus on saatu valmiiksi. Nimittäin nämä pitkävartiset sukat työkaverilleni. Tuntui ettei ne valmistu ollenkaan kun varsi kestää ja kestää ja kestää... Ensimmäinen tuli kohtuullisen pian valmiiksi, sitten iski toisen sukan syndrooma ja kudin jäi korin pohjalle, nyt sitten päätin ottaa itseäni niskasta ja tehdä ne valmiiksi. Malli oli kiva, palmikkoja sai vääntää monen monituista kertaa, ohje löytyypi tämän linkin takaa...
Lankana näissä on luonnonvalkoinen 7veljestä ja puikkoina 3,25mm bambupuikkoset, olis tosin saanut olla varsissa paksummat puikot, ehkä ens kerralla sitten... Ohjeesta poiketen tein noihin varsiin tuollaisen kiristysnyörin ja tupsukat kun sellaisia toivottiin.
Tässä vielä vähän yksityiskohtaisempia kuvia sukista....

1 kommentti:

  1. Kiva että se välimuistaminen tuli perille asti! Aloin jo jännittämään ettei vain jää välille... täällä viimeistä Sny2011 pakettia väsäämässä kiinni ja lähetyksen yritän keretä maanantaina viedä postiin!
    -SNy2011-

    VastaaPoista