maanantai 19. syyskuuta 2011

Jippii, eka SNY-paketti tuli!

Monta kertaa olen aikaisemmin ihaillut/kuolannut SNY-ringin paketteja neuleblogeista ja ajatellut liittyä mukaan. Enpäs ole ennen "uskaltanut", mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni ja osallistuin ekaa kertaa syksyn Sny-juttuun mukaan.
Postipoika toi jo viime keskiviikkona pakettikortin, mutta ehdin hakea sen vasta perjantaina. Salainen neuleystäväni oli koonnut minulle vaniljanvärisen paketin ja mitä kaikkea ihanaa se sisälsikään. Ensinnäkin lankaa (yllätys, yllätys), Red Heartin EcoCotton onkin minulle aivan uusi tuttavuus ja olettaisin sen päätyvän pikkuneidin mekkoon, ehkä. Novitan Luxus Cotton onkin jo vanha ja hyväksihavaittu tuttu lanka, sitä löytyypi lankaloodista pinkkinä ja vaaleanpunaisena jo ennestään, ja nämä päässevät niiden kaveriksi johonkin kesäiseen ihanuuteen. Sitten sieltä löytyi mm. nelosen sukkapuikot ja 4 kpl aika jännännäköisiä nappeja. Käsirasvaa, joka todella tuli tarpeeseen kun tuntuu kädet olevan kuin santapaperia. Vaniljantuoksuisia kynttilöitä, mun lemppareita. Pikkuneidille Pikku Myy-nannaa ja kisukatille hiirulainen, joka tuntui olevan mieluinen ja vielä leivonta/ruokaohjekortteja. Lisäksi vielä oli kivanväristä nauhaa, jota voisin käyttää vaikkapa korttiaskarteluissa.
Ihanasti oma SNY:ni oli huomioinut pikkutypykän ja kisukatinkin pakettia kootessaan ja pitkän kirjeenkin kirjoittanut. Oli mukavaa lukeaa oikeaa vanhanaikaista kirjettä piiiiitkästä aikaa, en edes muista koska olisin kirjeen viimeksi saanut.
Mielenkiinnolla jään odottelemaan lokakuun pakettia, että mitä ihanuuksia sieltä paljastuupi....

3 kommenttia:

 1. Kaunis paketti oli minunkin mielestäni! :D
  Piti vain itseään uskoa ja luottaa omiin vaistoihin että tuli rakennettua varmasti ihan kiva paketti ja seuraavaa mietitäänkin kuumeisesti!
  Mitäs käsitöitä olet nyt saanut puuhasteltua?
  -SNY-

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä kerran, SNY! Pari lasten pipoa, sukat ja lapaset ois kuvausta vaille valmiina ja sitten vielä anopin joululahja, huppuhuivi.

  VastaaPoista
 3. Jäänpäs odottamaan kuvauksia vaille valmiita töitäsi!
  Toivottavasti siellä voidaan hyvin eikä flunssa kiusaa!
  Meillä ilkeä flunssa kiusaa ja itsellenikin koettaa voittoa tehdä, mutta en anna periksi vaan koetan pukeutua lämpimästi ja juoda teetäkin!
  -SNY-

  VastaaPoista